Monitoring, een belangrijk onderdeel tijdens een optreden. Voor de muzikant die vaak op de wat kleinere (indoor) podia speelt is het vaak een probleem. Je wil je gehoor beschermen, maar ook alles goed horen. In ear monitors (IEM) zijn hierbij een uitstekende uitkomst, maar bij een goed en betrouwbaar draadloos IEM systeem lopen de kosten snel op. En als muzikant zit je dan in de meeste gevallen, nog steeds vast aan de instrumentkabel. Wat zou dan de meerwaarde zijn van draadloze IEM?

Met die vraag in het achterhoofd hebben wij C-IEM Systems ontworpen.

Gitaar-/bassisten, blazers en violisten
Door de instrumentkabel te combineren met de signaalkabel van de IEM heb je een uitstekend systeem, voor relatief weinig geld. De kabel wordt naar wens voor u op maat gemaakt.

Drummers, toetsenisten, DJ’s, zangers/zangeressen en andere instrumenten.

Ook voor muzikanten die niet bewegen over het podium zijn bekabelde IEM natuurlijk een goede uitkomst. Ook deze kabel wordt geheel naar wens voor u op maat gemaakt

Wij kunnen voor werkelijk elk instrument een C-IEM System maken. U kan uw systeem gemakkelijk zelf naar wens samen stellen via het onderstaande Excel bestand, deze kan u downloaden, invullen, opslaan en vervolgens weer meesturen in het contactformulier.